maanantai 3. lokakuuta 2016

Tulevat nimenantojuhlat

Ensi viikonloppuna järjestetään pojan nimenantojuhlat. Täällä on täysi tohina päällä koristeluiden ja tarjoilujen parissa. Vuokrattiin pieni kotoisa tila juhlia varten. Vanha puutalo, jossa on narisevat lattiat ja muumimukit kahvikuppeina. Täydellistä siis juuri meille!
Tehtiin eilen ekaa kertaa vähän pidempi kauppareissu vauvan kanssa kun kävimme Hyvinkään Willassa ostoksilla. Piti hakea koristeita varten pahvia, teippejä ja narua sekä kahvipöytään servettejä ja kynttilöitä. Pojan juhlapäivän vaatteetkin on nyt valittu ja KappAhlista löytyi vielä mielettömän söpöt pienet töppöset jalkaan.

Reissu meni hyvin, kun mukana oli kantoreppu ja Willasta löytyi kätevä hoitohuone jossa oli myös tuoli imettämistä varten. Siellä käytiin muutaman kerran vaihtamassa vaippaa ja tankkaamassa maitoa ja muuten poika hengaili tyytyväisenä vaunuissa ja nukkui kantorepussa ostoksien ajan.

Juhlien tarjoilutkin on nyt suurin piirtein suunniteltu. Siinä on aina oma hommansa kun on oltava myös gluteenitonta ja laktoositonta. Mun suunnittelulista vaan kasvaa kasvamistaan ja nyt pitäisi sitten karsia sieltä ne mieluisimmat vaihtoehdot lauantain leivontapäivää varten.

Ja tokihan se nimikin on nyt vihdoin ja viimein sitten päätetty. Luin jostain, että vaikeimpia päätöksiä elämässä on oman lapsen nimet ja tulevan kodin tapetit. Ainakin tässä nimiasiassa olen samaa mieltä. Sillä kaikkia mahdollisia nimiä on tullut mietittyä, mutta mikään ei oikein tuntunut hyvältä ennen kuin oikeasti pääsimme tutustumaan lapseemme.

Meillä oli jo tavallaan yksi nimi valmiina ennen vauvan syntymää, mutta ei hän sitten ollutkaan yhtään Nooan näköinen synnyttyään. Tämä tuleva nimi on ollut syntymän jälkeen kokoajan mielessä, mutta ollaan myös odotettu että tuleeko vielä joku kivempi nimi vastaan. Vaan eipä tullut ja nyt pojalle on kyllä niin hänen näköisensä nimi valittuna että en malta odottaa sen paljastamista juhlapäivänä meidän läheisille. Vihdoinkin päästään kutsumaan häntä omalla nimellään myös muulloinkin kuin kotona keskenään ollessamme :)

1 kommentti: